Hellblade 2, The Game Awards 2021’de Gösterilebilir

Oynanış videosu ve çıkış tarihi gelir mi?

Senua’s Saga: Hellblade II, bundan 2 yıl kadar önce yine bir TGA töreninde kendisini göstermiş, bizleri gaza getirmişti. Bu yıl içerisinde gelmesi pek de mümkün görünmüyordu zaten, ama yine de kendisini göstermesini, en azından bir oynanış videosuyla karşımıza çıkmasını bekledik; onun yerine birkaç ay önce paylaşılan yapım aşamasıyla ilgili bir videoyla yetinmek durumunda kaldık. Ama birkaç gün içerisinde kendisinden haber alabiliriz; The Game Awards 2021 töreninde gösterilecek oyunlardan birisinin de Hellblade 2 olacağı iddia ediliyor.

İddianın kaynağı Jeff Grubb. GamesBeat Decides yayınına katılan Grubb, daha önce Eylül ayında katıldığı Defining Duke yayınında dile getirdiği iddiayı yineliyor ve Hellblade 2’nin TGA 2021’de gösterileceğine inandığını söylüyor.

Grubb; “Halen Hellblade 2’nin programda yer alacağını düşünüyorum, çünkü aksi yönde bir şey duymadım” diyor. Tabii bu başlı başına yeterli değil. Ama oyunun 2 yıl önce duyurulduğunu düşününce, artık kendisini gösterme vaktinin geldiğini de söyleyebiliriz.

İlk oyunu ne kadar sevdiğimi sayfalar dolusunca yazabilirim, haliyle ikinci oyun da sabırsızlıkla beklediğim oyunlardan birisi. Bakalım TGA töreninde bir oynanış videosu görebilecek, çıkış tarihini öğrenebilecek miyiz. Merakla bekliyoruz, çok yakından takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum