Henry Cavill, Justice League: Snyder Cut İçin Yeniden Çekim Yapmayacak

Cavill işini sağlama almış

DC hayranlarının sinema tarihinde belki de en çok bekledikleri yapım Justice League: Snyder Cut oldu. Filmin orijinal hali 2017 yılında vizyona girdikten sonra yaklaşık üç senedir süren "Synder sürümü yayınlansın!" kampanyası geçtiğimiz aylarda meyvesini verdi ve bu epey uzun versiyonunu HBO Max'te yayınlanacağı büyük bir coşkuyla duyuruldu. Filmin Snyder'ın istediği gibi olabilmesi adına bazı yeniden çekimler yapılacağını biliyoruz, ancak bu çekimler arasında evrenin Superman'i yer almayacak. 

Henry Cavill yaptığı açıklamamda, "Ekstra bir şey çekmeyeceğim. Hayır, tüm bu çekim işleri çoktan yapıldı bile." diyerek Snyder Cut'ın yeniden çekimlerinde yer almayacağını doğruladı. "Doğal olarak tüm bu işlerin ne yöne gideceğini ve nasıl evirileceğini bilmiyorum. Şu an elimizde daha uzun süreli bir film var ve çekim öncesi aşamamda neler yapılabilir göreceğiz. Justice League'in vizyona girmesinin ardından dört sene geçti ve bundan nasıl dersler alındığına bakacağız. Bense sadece partiyi izleyeceğim." diyen Cavill, Snyder Cut'ın neler başarabileceğini oldukça merak ediyor. 

Yaklaşık dört saat sürecek olan Justice League: Snyder Cut'ın 5 Eylül 2021'de yayınlanması bekleniyor.

Vizyona giren filmin yanı sıra bolca yeni karakter de izleyeceğimiz Snyder Cut için umarım Cavill ile yapılan Superman çekimleri yeterli olur. Çünkü filmin bu yeni versiyonunda hem senaryo adına hem de aktör olarak en büyük beklentiler Superman'in üzerinde olacak. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum