Henry Cavill, Uzun Yıllar Superman'i Canlandırmak İstiyor

Man of Steel 2 gelir mi?

DC Sinematik Evreni hayranlarının yüzü epey bir süredir gülmüyordu. Filmlerin başarısızlığı, Ben Affleck'in Batman rolünü bırakması ve Henry Cavill'in durumunun belirsizliğe gitmesi epey endişe vericiydi. Ancak 2020 yılı en azından DC/WB cephesi adına olumlu gelişmelere gebe oldu ve güzel haberlerin devamı geliyor. Justice League: Snyder Cut'ın ardından Henry Cavill'in Superman rolüne geri döneceğinin açıklanması yüzleri güldürdü. Cavill yaptığı son açıklamada daha uzun yıllar Superman'i canlandırmak istediğini açıklayarak geleceğe dair umut aşılamaya devam etti. 

"Ben her zaman bir Superman hayranıydım. Böylesine bir karakterle rolünüzü set dışına da taşıyabiliyorsunuz ve bu durum sizin insanlar arasındaki tanımınızın bir parçası haline geliyor. Çocuklarla tanıştığınız zaman, onlar sizi Henry Cavill olarak görmek zorunda değiller. Sizi Superman olarak görüyorlar ve bu beraberinde bir sorumluluk getiriyor. Çünkü Superman gerçekten harika bir karakter ve bu sorumluluğu taşımaktan dolayı mutluyum. Ayrıca umuyorum ki yıllar boyunca daha fazla kez Superman'i canlandırma şansına sahip olurum." diyen Cavill role devam etme arzusunu dile getirdi.

Superman rolünün hayatını da değiştirdiğini belirten Cavill, "Superman kariyerimi etkileyen karakterlerden birisiydi. Bunun için inanılmaz derecede minnettarım. Bu rol ayrıca bana kendi hakkımda da çok şey öğretti. Superman çok iyi ve çok kibar bir insan. Bir noktadan sonra kendinizi onunla kıyaslamaya başlıyorsunuz, çünkü onu oynuyorsunuz ve bu durum sizi düşünmeye itiyor. Kendinize 'İyi bir insan mıyım? Superman'i oynayacak kadar iyi miyim?' diye soruyorsunuz ve cevap her zaman evet olmuyor. İşte bu noktada kendinizi daha iyi bir insan olmaya itiyorsunuz. Bence bu hepimizin yapabileceği bir şey." dedi. 

Şüphesiz popüler kültürün en ikonik isimlerinden birisi Superman ve rolü canlandıran her isim tarihe bir şekilde iz bırakmayı başarıyor. Cavill de bunun farkında ve role geri dönüşüne oldukça motive bir şekilde hazırlanıyor. Şimdi hayranların kafasında uzun yıllardır beklenen Man of Steel'in devam filminin gelip, gelmeyeceği var. Superman'in yeni DCEU'da nasıl yer alacağını ise bizlere zaman gösterecek. 
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum