Heroes Of The Storm'un Yeni Kahramanı Diablo 3'ten Imperius Oldu

HoTS arenalarında iyi ve kötünün savaşı başlayacak

Diablo 3 oynayan kişilerin yakından tanıdığı Baş Melek Imperius, Heroes of The Storm sahnesine giriş yapıyor. Hayranların uzunca bir süredir istediği karakter sonunda oyuna eklenecek.

Diablo 3'te büyük rol oynayan ve Tyreal'in "insana" dönüşme kararındaki en büyük etkenlerden biri olan Imperius, Solarion adındaki mızrağı ile biliniyor. Bir güneşin kalbinde dövülen bu mızrak, kendisinin en büyük silahı olacak.

 

Henüz Imperius'un yeteneklerinin neler olabileceği bilinmiyor. Öte yandan Diablo 3 sinematiklerinde kendisinin ışınlanabildiğini ve menzilli saldırılar yapabildiğini görüyoruz. Aynı oyunda karşı karşıya gelecek Diablo ve Imperius'un, değişik diyaloglara sahip olabilmesi de mümkün.

2 Ocak'ta PTR'da oynanabilir hale gelecek olan Imperius, HoTS'a Diablo'dan eklenen 18. kahraman olacak. Baş Melek ile beraber HoTS'taki kahraman sayısı da 85'e yükselecek.

Blizzard'ın geçtiğimiz günlerde HoTS'un geliştirme ekibindeki kişi sayısını azalttığını ve e-spor organizasyonlarını durdurduğunu hatırlatalım. Öte yandan firma, "oyunu geliştirmeye devam edeceğiz" sözünü tutacak gibi görünüyor. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum