Hikaye Odaklı Bir PUBG Oyunu Geliştiriliyormuş

Çember üzerine felsefi tartışmalar:)

PlayerUnkown’s Battlegrounds ya da daha yaygın kullanılan haliyle PUBG, battle royale türünün bayraktarlığını yapmış bir oyun malumunuz. Ama PUBG Corporation, hikaye odaklı bir PUBG oyununun geliştirilmekte olduğunu duyurarak takipçilerini şaşırttı.

Yeni oyun PUBG’nin devamı veya bir başka battle royale oyunu olmayacak -ki PUBG’nin yaratıcısı Brendan Greene de daha önce bu yönde bir açıklama yapmıştı. Bahse konu bu oyun, daha önce Dead Space ve Call of Duty gibi oyunlarda görev almış olan Glen Schofield’ın stüdyosu Striking Distance ile işbirliği içerisinde geliştirilmekteymiş.

Oyun hakkında henüz detaylı bir bilgi paylaşılmış değil. Hangi platformlar için geliştirilecek, türü ne olacak ve bunlar gibi daha pek çok soru cevap bekliyor. Bizler de cevaplar için önümüzdeki dönemde paylaşılacak bilgileri bekliyoruz. Takipteyiz.

 

YORUMLAR
skyfall
28 Haziran 2019 12:29

Bundan birkaç sene önce, Dead Space gibi kaliteli bir oyunun yönetmeni PUBG ile uğraşacak deseler **tümle gülerdim. Şaka bir yana da PUBG’den nasıl bir hikaye çıkarılabilir ki? Çemberi düşmanlarımızdan kurtarmalıyız diyen Amerikan askerlerini mi oynayacağız?

Mr.light
skyfall
30 Haziran 2019 04:57

Pubg'nin oyun konspeti , Japonların "Battle Royale" adlı filminden ortaya çıktı ve o filimin hikayesi de güzeldir işi düzgün yaparlarsa (dead space'i yapan kişinin projenin başında olduğunu düşünürsek) çıkan ürünün güzel olacağını düşünüyorum.


Ghost AssassiN
skyfall
28 Haziran 2019 16:27

Kotaracaklarını pek sanmıyorum fakat bir umut, hayatta kalma temalı filmler örnek alınarak kısa da olsa [öz olmalı] bir hikaye çıkarılabilir.Mesela Zor Hedef filmindeki gibi veya Açlık Oyunları Serisi'ndeki gibi.Insurgency'nin de bir hikayesi yoktu ama sonradan eklenmesi planlanmıştı.Tabi o da anlamadığım bir sebepten ötürü iptal edildi ama tekrar geri gelebilir.


Parolamı Unuttum