Hitman 3 Henüz Çıkmadı, Ama Eğlenceli Yama Notları Şimdiden Hazır

IO Interactive bizimle eğleniyor

Hitman 3, iki gün sonra, yani 20 Ocak'ta çıkmış olacak. Her ne kadar işin içinde suikast gibi ciddi bir konu olsa da, IO Interactive'in kendine has mizah anlayışını Hitman'e yansıttığını da biliyoruz. Hatta Hitman 3'ün bu bakımdan serinin en eğlenceli oyunu olması da bekleniyor ve IO daha şimdiden bunun işaretini de verdi diyebiliriz.

Hitman 3'ün Yama Notları sayfası şimdiden hazır ve bu notlar arasında oyunu oynamanızı engelleyen bir hatadan bile bahsediliyor. Muhtemelen Day 0 yamasıyla bu sorunu gidereceklerdir :)

Gelecekte, bu sayfada HITMAN 3'ün en yeni ve en güzel yama notlarını okuyabileceksiniz. Maalesef oyun henüz çıkmamasına rağmen şimdiden bilinen bir sorun mevcut. Detayları aşağıda görebilirsiniz.

Oyun Güncellemesi 0.00.0: Bilinen Sorunlar

Oyun Mevcut Değil

HITMAN 3 oyuncularının henüz oyunu oynayamadığına dair sorunun farkındayız. Bu sorun takvimlerin henüz 20 Ocak 2021'i göstermemesinden kaynaklanıyor. Bu tarihe kadar beklemeyi içeren bir çözüm üzerinde çalışıyoruz. Öncesinde ilerlememizi sizinle de paylaşacağız, ama iyi bir ilerleme kaydedeceğimize güvenimiz tam.

Siz de hemen panik yapmayın, bu bütün HITMAN 3 oyuncularının ortak sorunu. IO Interactive 2 gün içerisinde bu sorunu çözecektir, güveniyoruz :)

YORUMLAR
nicpizza
18 Ocak 2021 20:31

*

Parolamı Unuttum