Hitman 3’ün Adı Hitman: World of Assassination Olarak Değiştirilecek

Üçlemeyi tek pakette topluyorlar

Hitman serisi ilk çıktığı dönemlerden itibaren dikkat çeken bir seri olmayı başardı diyebiliriz, ama son üçlemeyle ölçeği büyüttüklerini de belirtmek gerek. World of Assassination olarak adlandırılan bu üçleme, 7 yıl önce başlamış ve 2 yıl önce çıkış yapan Hitman 3 ile tamamlanmıştı. Serinin takipçileri yeni maceralara doğru yelken açmayı beklerken, bu üçlemeyle ilgili de bir güncellemeye gidileceği haberi geldi.

IO Interactive, oyunun sitesinden paylaştıkları duyuruyla, Hitman 3’ün 26 Ocak itibariyle Hitman: World of Assassination olarak adlandırılacağını, üçlemenin tek bir oyun olarak satılacağını ilan etti. Yani aslında şu anda ayrı paket olarak satılan Access Pass doğrudan oyunun bir parçası haline geliyor. Halihazırda Hitman 3’e sahip olanlar, ücretsiz olarak Hitman: World of Assassination sürümüne geçiş yapacaklar, yani ilk 2 oyuna ücretsiz bir şekilde sahip olabilecekler.

IO Interactive, yeni oyuncuların da bu dünyaya adım atmasını kolaylaştırmak, satın alım sürecini basitleştirmek için böyle bir yola gittiklerini belirtiyorlar. Bundan sonra satışta olacak paketlerin içerikleri de şöyle sıralanmış durumda: Standart pakette Hitman 3, Hitman 1 GOTY Access Pass ve Hitman 2 Standard Access Pass bir araya getirilmiş olacak. World of Assassination Deluxe paketindeyse; H3 Deluxe Pack, H3 Seven Deadly Sins Collection ve H2 Expansion Access Pass bulunacak.

Yeni paketin satışa sunulmasıyla birlikte ilk 2 oyun da satıştan kaldırılacak. Halihazırda bu oyunlara sahip olan oyuncularsa, bu oyunlara erişim sağlayabilecekler. Bundan sonra bu oyunları oynamaya niyetlenenlerin yeni adresiyse, yukarıdaki açıklamalardan da anlaşılacağı üzere Hitman: World of Assassination olacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum