Hitman 3'ün Geçeceği Tüm Bölgeler Belli Oldu

Altı farklı bölgeye gideceğiz

20 Ocak'ta çıkacak olan Hitman 3'ün çıkış tarihi yaklaştıkça oyunun ismini de daha sık duymaya başladık. IO Interactive şimdiye kadar oyunun geçeceği bölgelerden üçünü açıklamıştı ama artık tüm bölgeler hakkında, bu bölgeleri hangi sırayla gezeceğimize kadar bilgi sahibiyiz.

IO Interactive bu bölgeleri en ufak spoiler vermeden listelemiş ve gördüğümüz kadarıyla Agent 47 üç farklı kıtaya gidecek ve altı farklı bölgede suikastçilik zanaatını icra edecek :)

IO, "oyunun dünyanın en yüksek binasında geçen ilk görevinden, üçlemenin hikayesini sonlandıran final bölümüne kadar her bir bölge benzersiz ve akılda kalıcı bir oynanış deneyimi yaratmak için tasarlandı" diyor.

Oyundaki ilk görevimiz daha önceden de bildiğimiz üzere Dubai'de geçecek ve burada dünyanın en yüksek binasının açılışına katılacağız. Tabii bizim amacımız binaya övgüler yağdırmak değil, açılışa katılanlar arasında bulunan hedeflerimizi temizlemek olacak.

Dubai'den sonraki durağımız İngiltere. Dartmoor'daki tarihi Thornbridge Malikanesi'ne gidecek ve işin içinde gizemli bir cinayetin de olduğu olayların içinde bulacağız kendimizi. Hatta bu bölümde bir dedektif rolüne de bürünebilecekmişiz, kulağa eğlenceli geliyor.

Oyunun orta durağı bizi Almanya'ya, Berlin'e götürecek. Bu bölümde şehrin kaotik gece yaşantısı da gözler önüne serilecekmiş.

Dördüncü görevdeki hedefimiz ise Çin'in Chongqing kenti. Bir nakliye merkezi olan bu şehrin neon ışıkları oyuna biraz da cyberpunk havası kazandırıyor gördüğümüz kadarıyla.

Beşinci görevde ise dünyanın bir diğer ucuna, Arjantin'e uçacağız. Mendoza gerçekten de müthiş manzaralara sahip, burası ayrıca şarap bağlarıyla da ünlü.

Oyunun ve üçlemenin son görevi ise bizi Agent 47'nin doğduğu ülkeye, Romanya'ya götürecek. Karpat Dağlarında geçecek olan bu bölümde acaba Agent 47 nasıl bir sonla karşılaşacak, merakla bekliyoruz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum