Advertisement

Hogwarts Legacy'de Quidditch Olmayacak!

EA olsa şimdiden Quidditch 22 oynuyorduk...

Harry Potter aleminin beni en çok etkileyen detaylarından biridir Quidditch maçları. Bu sebeple "Hogwarts Legacy'de görmek istediklerim" başlıklı listemde kesinlikle ilk sıralarda bulunuyor kendisi. Fakat görünüşe göre Hogwarts Legacy'de bu hayali gerçekleştirmek mümkün olmayacak.

Detaylı yapısı ile ön plana çıkan oyun, geçtiğimiz günlerde gelen 14 dakikalık videoda uçuş sahneleri göstererek merakları cezbetmişti. Fakat oyunun resmi sitesindeki FAQ kısmında, "Hogwarts Legacy'de süpürge kullanılacak mı?" sorusunun altına ilginç bir cevap verilmiş. Yapımcılar cevapta süpürge kullanılabileceğini, hatta oyun içerisinde süpürge yarışları yapılabileceğini belirtmiş. Yine de bu cevabın içerisinde Quidditch'ten bahsedilmiyor. Maalesef...

2003 yılında çıkan Quidditch World Cup'ı oynamak için emülatör kullanmak durumunda kaldığımı hatırlıyorum. O günden beri de şöyle FIFA, NFL ya da NBA serileri gibi her yıl çıkan bir Quidditch oyunu hayal ediyorum şahsen. Bakalım Hogwarts Legacy ileride bizlere kapsamlı bir Quidditch ligi sunacak mı?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum