Horizon Forbidden West Complete Edition’ın PC’ye Geleceği İddia Ediliyor

Önümüzdeki ay çıkabileceği de iddialar arasında…

Geçtiğimiz günlerde Singapur Derecelendirme Kuruluşu tarafından Horizon Forbidden West Complete Edition’ın listelendiği görülmüştü. Şimdi de bu paketin PC’ye geleceğine ilişkin bir iddia söz konusu.

İddianın sahibi bir kez daha billbil-kun. Kendisi daha önce birçok kez nokta atışı bilgiler paylaştı, takip edenlerin de bildiği üzere. Bu sefer de PC’ye gelecek sıradaki PlayStation oyunun Horizon Forbidden West Complete Edition olacağı iddiasıyla karşımızda. Her ne kadar oyunun çıkış tarihini net bir şekilde bilmese de büyük ihtimalle önümüzdeki ay içerisinde çıkacağını da ekliyor.

Oyunun derecelendirildiğini gördüğümüzde PC’ye çıkış ihtimali de ilk akla gelen ihtimallerdendi zaten. Dolayısıyla böyle bir duyurunun gelmesi çok da şaşırtıcı olmaz.

Sony, henüz Horizon Forbidden West Complete Edition’ı teyit etmese de resmi duyuru yakında gelebilir. Hatta her ne kadar indielere ve 3. parti oyunlara odaklanacağı söylense de bu gece gerçekleştirilecek State of Play’de bile gelebilir bu duyuru. Merakla bekliyoruz, yakından takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum