Horizon Forbidden West, PS4’te De Harika Görünüyor

Bir CP2077 vakası daha yaşamayı kimse istemez, değil mi?

Bu yıl çıkış planları yapılırken 2022’nin başlarına ertelenen Horizon Forbidden West, PlayStation cephesinin merakla beklenen oyunlarından. İlk olarak yeni nesil için duyurulmuştu, ama sonrasında PS4 versiyonunun da geleceği ilan edildi.

Tabii ilk olarak yeni nesil için duyurulmuş olması, PS4 versiyonu için bazı endişelerin dile getirilmesini de doğal kılıyor; özellikle de geçtiğimiz yıl yaşanan Cyberpunk 2077 vakası düşünüldüğünde. Fakat Guerrilla Games, Horizon Forbidden West için böyle bir sorunun yaşanmayacağını ifade ediyor. Twitter’da yaptıkları paylaşımda, “Şimdiye kadar size PS5'te Horizon Forbidden West için birçok görüntü gösterdik, fakat oyun aynı zamanda PlayStation 4'te de harika görünüyor ve oynanıyor” diyorlar ve bunun için bazı örnek görseller paylaşıyorlar.

Daha önce de oyunun PS4 versiyonu için endişe edilmemesini söylemişlerdi. Paylaştıkları görüntülerle de bu sözlerini teyit etmek istemişler belli ki. Bu konuda ne kadar başarılı olduklarını 18 Şubat 2022’de hep birlikte göreceğiz. Merakla bekliyoruz, yakından takipteyiz.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum