Horizon Zero Dawn Toplamda 10 Milyon Satışı Geçmeyi Başardı

Oyun 2. yılında önemli bir kilometre taşına ulaştı

Guerrilla Games ve Sony işbirliğinin sevilen oyunu Horizon Zero Dawn 2. yaşına girdi. Oyunun yeni yaşını kutlayan Guerrilla Games, firma yöneticisi Herman Hulst kanalıyla önemli açıklamalarda bulundu.

Hulst, Horizon Zero Dawn'ın 2. yılında 10 milyon satış rakamını aştığını açıklayarak büyük bir başarıya ulaştıklarını belirtti. Rakamlar kesin olarak belirtilmese de Hulst satış rakamlarının 10 milyonu çoktan aştığının altını çizdi.

Yöneticinin açıklaması ise şöyle:

"Horizon Zero Dawn'ın çıkışının üzerinden 2 yıl geçmiş olmasına inanmak çok güç. GDC'ye katıldığım 28 Şubat günü dakikaları saymaya başlamıştık. İlk geri dönüşler elimizde özel bir şey olduğunu anlamamızı sağlasa da 2019 yılında bile oyuncularımızdan olumlu geri dönüşler almayı beklemiyorduk.

Yine de işte buradayız.. Dünya çapında 10 milyon kopyadan fazla satmayı başardık. Aloy'un hikayesini bu kadar fazla insanla buluşturmak müthiş bir duygu. Hayranlarımıza binlerce kez teşekkür ediyoruz."

Haliyle bu rakamlar Horizon Zero Dawn'ın devam oyununu görme ihtimalimizi de yükseltiyor. Sadece tek platformda satış yaptığı düşünülürse Guerrilla'nın HZD ile büyük başarı yakaladığını söylemek yanlış olmaz.

Tabi bu "devam oyunu" hakkında henüz ortada hiçbir şey yok. Sony'nin yavaş yavaş yeni nesle geçmeye hazırlandığı bu dönemlerde, Horizon Zero Dawn'ın yeni oyununu PlayStation 5 üzerinde görmemiz mümkün.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum