Guerrilla Games Ekibi Death Stranding’ten Çok Etkilenmiş!

Görsek de biz de etkilensek artık...

Hideo Kojima ve ekibi, Guerrilla Games'i ziyaret ederek Death Stranding'ten bir şeyler (!) göstermişler stüdyo çalışanlarına. Anlaşıldığı kadarıyla Kojima'nın paylaştıklarından oldukça etkilenmiş Guerrilla Games ekibi.

Stüdyonun Genel Müdürü Hermen Hulst, twitter üzerinden yaptığı paylaşımla ne kadar etkilendiklerini ifade etmiş:

Meselenin arkaplanını bilmeyenler için özet geçelim isterseniz. Kojima ile Konami'nin yolları ayrıldıktan sonra Kojima Productions yeniden kuruluyor ve Sony ile iş birliğine gidiyor. PS4 baş mimarı Mark Cerny ile çeşitli stüdyoları ziyaret ediyor Kojima. Bunlardan birisi de Guerrilla Games. Kojima, bu ziyarette Guerrilla Games'in Decima motorundan çok etkileniyor. Guerrilla Games, oyun motorunu ücretsiz bir şekilde Kojima'nın kullanımına sunuyor bir sonraki oyununda faydalanması için. İşte bahsedilen o oyun Death Stranding oluyor.

Şimdi bu ziyaret ile Kojima ve ekibi, oyun motorunu nasıl kullandıklarını da göstermiş oldular kendilerine böyle bir jest yapan Guerrilla Games ekibine. Keşke biz de görebilsek artık nasıl bir oyun olduğunu. Merakla bekliyoruz. Çok yakından takipteyiz!

YORUMLAR
Parolamı Unuttum