Advertisement

Hulu'dan Yeni Bir The League Of Extraordinary Gentlemen Filmi Geliyor

Alan Moore umarım bu sefer de utanmaz

Alan Moore ve Kevin O'Neill'ın şahane çizgi roman serisi The League Of Extraordinary Gentlemen'ı yakın gelecekte bir kez daha ekrana uyarlanırken göreceğiz. 20th Century Fox'un yapımcılığında yeni bir filmin hazırlıkları başlamış. Hulu üzerinden yayınlanacak olan film özellikle konusu itibariyle epey ilgi çekici gözüküyor. 

2003 yılında Stephen Norrington'ın yönetmenliğini yaptığı ve başrollerinde Sean Connery, Stuart Townsend ve Peta Wilson gibi isimlerin yer aldığı bir film vizyona girmişti. Bekletilerin çok altında kalan filmin ardından defalarca bu hikaye ekrana taşınmaya çalışılmış, ancak bir sonuç çıkmamıştı. Yeni film senaryosunu daha önce Revolutionary Road'dan da tanıdığımız Justin Haythe kaleme alacak.

Bu kez daha sağlam adımlarla ve ciddi bir prodüksiyonla hazırlıklarına başlanan yeni film gerçekten umut vaat edici gözüküyor. 2003 yapımı filmin de yapımcılarından olan Don Murphy ile birlikte Erwin Stoff ve Susan Montford gibi isimler yeni filmde yapımcı olarak karşımıza çıkacak. Yeni nesil The League Of Extraordinary Gentlemen filminin henüz resmi bir yayın tarihi yok. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum