HumbleBundle'dan Kendi Oyununuzu Yapmanız İçin Kitap Kampanyası

Kendi oyunumu kendim yapacağım diyenlere!

Farklı oyunları, filmleri ve benzer içerikleri bir paket halinde cüzi miktarlara satan ve gelirlerin de bir kısmını hayır kurumlarına bağışlayan HumbleBundle'da bu sefer kodlama kitapları kampanyası başladı.

"Code Your Own Game Bundle"; yani "Kendi Oyununu Kendin Kodla Paketi" adı altında başlayan kampanyada birçok ders kitabı PDF, ePUB, ve MOBI formatlarında oyunculara sunuluyor. Sadece $1 dolar ödeyerek oyun motolarının en popülerlerinden Unity'i, iOS cihazlar için Swift dilini ve Android cihazlar için Android Studio SDK'sını öğreten kitaplar dahil toplam 5 kitaba sahip olabilirsiniz.

Satışların ortalama tutarını öderseniz ise (şu anda $8 civarı), yukarıda bahsettiğim kitapların daha detaylı ve ileri seviye versiyonlarına, $15 cebinizden çıkarsa da Java, Python gibi diller ile oyun programlamayı, HTML5 ile web tabanlı çözümleri öğrenebilirsiniz. 

Ayrıca yukarıda bahsettiğim ücretlerin "minimum" tutarlar olduğunu belirtmekte fayda var. Yani tüm kitapları almak istiyorsanız ve $15'dan fazlasını ödemeye gücünüz yetiyorsa, genç kadınların programlama sektörüne katılması ve eğitimi için kurulan Girls Who Code gibi kuruluşlara da ekstradan yardım edebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum