Hyper Scape'in 2. Sezonu The Aftermath Gelecek Hafta Başlıyor

Yeni sezon, günlük hediyelerle geliyor

Ubisoft, yeni battle royale oyunu Hyper Scape'in 2. Sezonunun 6 Ekim'de başlayacağını duyurdu ve güzel de bir duyuru fragmanı yayınladı.

The Aftermath ismindeki bu yeni sezon oyuna yeni bir silah, yeni bir hack, yeni oyun modları, yeni Savaş Kartı ve fazlasını ekleyecek. Oyuncular 2. Sezon başlamadan önce 4 Ekim tarihinde özel bir etkinlik olan Project Tower'a katılabilecekler. İlk Sezonun başından beri Neo-Arcadia sokaklarında bulunan glitch'ler bir şeylerin yolunda gitmediğini gösteriyordu. İşte şimdi bu tehditle yüzleşecek oyuncular.

Oyuna ikinci sezonda katılacak silahın ismi Atrax, bu silah belli bir süre sonra patlayacak yapışkan patlayıcılar fırlatıyor. Sezon ortasında oyuna gelecek olan Platform hack'i ise oyuncuların yatay bir platform oluşturmasını ve bu sayede etrafta daha rahat dolaşabilmelerini sağlayacak.

Sezon süresince oyuna katılacak iki oyun modu ise Crown Rush Duo ve Floor is Lava. Zaten lavlı oyun modu tam da Platform hack'i için yaratılmış gibi duruyor, lavların üzerine basmak istemezsiniz çünkü.

2. Sezonla birlikte Ranking sisteminin de ilk adımları atılmış olacak ve oyuncular diğerlerine karşı ne durumda olduklarını görebilecekler.

Ubisoft, oyuncuları Hyper Scape oynamaya özendirmek için bir de hediye sistemi getirmiş. Buna göre oyunculara Hyper Scape oynadıkları her gün Günlük Hediye verilecek ve bunların içinde de Savaş Puanları veya kozmetikler gibi çeşitli eşyalar bulunacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum