Hyrule Warriors: Age of Calamity’den Yeni Bir Oynanış Videosu Yayınlandı

Zelda, Link, Urbosa ve Impa sahnede yerlerini almışlar

Hyrule Warriors: Age of Calamity, bu senenin sürpriz Zelda oyunu olarak duyuruldu, yakında da takipçileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Oyun Nintendo Treehouse sunumunda yeni bir oynanış videosu ile karşımıza çıktı:

Oynanış videosunda Zelda ve Link’in yanında Urbosa ve Impa da yer alıyor. Video, Urbosa’nın onlarca düşmanın ortasına daldığı sahnelerle başlıyor, bir yandan etrafındaki bunca düşmanla kapışıp bir yandan da mini bir boss mücadelesini aradan çıkardığını görüyoruz. Sonrasında Zelda ile oynanan bir bölümü izliyoruz ve bu şekilde karakterleriniz çatışma tarzları hakkında fikir ediniyoruz. Oyun karakterler arasında hızlıca geçiş imkanı sunuyor; böylece görevleri bitirmek için seri bir şekilde farklı yöntemler denememiz mümkün hale geliyor. Oyunun geçeceği haritaya da göz atma fırsatı buluyoruz bu videoda.

Diğer Zelda oyunlarından da alıştığımız üzere farklı yemekler pişirip karakterimizin bazı özelliklerini bir süreliğine geliştirmek ve görevlere bu şekilde başlamak imkânımız olacak. Bazı karakterlerimizin favori yemekleri de bulunuyor, dolayısıyla onların gönüllerini hoş tutmak, yüzlerini güldürmek için bu yemekleri yapabilirsiniz :) Bu arada Breath of the Wild’dan farklı şekilde, Age of Calamity'de silahlarımız kırılıp gitmeyecek. Silah geliştirme özelliği ise mevcut.

Hyrule Warriors: Age of Calamity, 20 Kasım 2020’de oyun severlerle buluşmaya hazırlanıyor. Bizler de merakla bekliyoruz, yakından takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum