İddialara Göre Sims 5'in Test Ekibinden Biri Şimdiden Oyunu Sızdırmış!

Yok artık dedirtecek cinsten

İnterneti direkt olarak damarlardan zerk ettiğimiz şu günlerde hiçbir şeyin gizli kalması mümkün değil. Özellikle Apex Legends, Warzone, Fortnite ve Destiny 2 gibi servis tipindeki oyunların sürekli olarak sızıntılar ile karşı karşıya kaldığını görüyoruz. Fakat artık oyunlar da güvende değil gibi görünüyor.

Bildiğiniz üzere EA şu sıralarda yeni Sims oyunu üzerinde çalışıyor. Fakat iddialara göre bir kişi, Project Rene test sürecinde oyunu hack'leyerek erişim token'lerinin önünü açmış. Insider Gaming'e konuşan bu kişiler, bu işlemi Denuvo'nun tester token'lerini (evet, oyunların korsanlanmasını engelleyen Denuvo) kullanarak yapmış.

İddiaların sahibi Insider Gaming, bu işlemin "oldukça basit bir şekilde" yapıldığını öne sürüyor. Meslektaşlarımız özellikle oyunun Unreal Engine motorunu ve şifrelenmeyen test sürecini işaret ederek bu imada bulunmuş. Bununla birlikte henüz EA'den resmi bir açıklama gelmediğinin de altını çizelim. EA'in resmi açıklaması geldiğinde haberi güncellemeye çalışacağız.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum