IGN, E3’ten Doğan Boşluğu ‘Summer of Gaming’ ile Dolduracak

E3'ten beklenen hamle IGN'den geldi.

IGN, Haziran ayında başlayacak, yeni nesil konsollar ve önümüzdeki dönemde çıkacak oyunlar hakkında ilk izlenimlerin ve en güncel haberlerin paylaşılacağı ‘Summer of Gaming’ adlı bir dijital etkinlik düzenleyeceğini duyurdu.

Duyuruda, iş birliğine gidilecek firmalar da sıralanmış durumda. 2K, Square Enix, SEGA, Bandai Namco, Amazon, Google Stadia, Twitter, Devolver Digital, THQ Nordic gibi isimlerin etkinlikte yer alacağı belirtilirken, detayların önümüzdeki haftalarda açıklanacağı da ifade edilmiş.

Tahmin edilebileceği üzere etkinlikte canlı yayınlar düzenlenip, IGN editoryal videoları da paylaşılacak. Ayrıca oyun severler de reaksiyon videolarıyla veya favori duyurularını oylamak suretiyle katılım sağlayabilecekler bu etkinliğe.

IGN'in 112 ülke ve 25 farklı dili kapsadığı ifade edilirken, oyun severlerin hangi cihaz veya platformu kullandıkları fark etmeksizin bu etkinliğin tadını çıkarmasını sağlamayı hedeflediklerini de ekliyorlar. Canlı yayınlara masaüstü, mobil, Twitter, Facebook, Instagram, Mixer, Twitch, Snapchat, TikTok gibi 20’den fazla erişim ikanı sunulacağı da not edilmiş durumda.

Görünen o ki IGN, E3 için yaşanan krizi kendi adına fırsata çevirmek niyetinde. Başarılı olup olmayacağını 'Summer of Gaming' ile göreceğiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum