İki Pixar Sanatçısı CYGNI: All Guns Blazing'te Bir Araya Geldi

AAA grafikli eski tarz shoot'em up

Artık nesli tükenmeye başlayan oyun türlerinden biri de shoot 'em up; eskilerin en popüler türlerinden olan bu bol hareketli oyunlar artık geçmişteki kadar geliştirilmiyor. Ancak zaman içinde artık bitti dediğimiz türlerin yeniden gündeme gelişine defalarca şahit olduk, geçtiğimiz günlerde Streets of Rage 4 ile beat 'em up türünün canlanması gibi CYGNI: All Guns Blazing ile de shoot 'em up türü yeniden gündeme gelebilir.

Keelworks tarafından geliştirilen CYGNI: All Guns Blazing için "AAA seviyesinde grafik ve ses içeren, eski tarz shoot’em up" denmiş. Aslında bu iki kişilik bir ekibin projesi. Daha önce Hollywood yapımlarında ve Pixar'da çalışan bu iki çizer, kendi kendilerine Unreal Engine öğrenerek oyun yapmaya koyulmuşlar. Bu motorla ortaya çıkardıkları başarılı iş Epic Games'in dikkatini çekmiş ve Epic Games bu tür geliştiricileri desteklemek üzere başlatmış olduğu Epic MegaGrant programı kapsamında Keelworks'e hatırı sayılır bir para ödülü vermiş.

Arkasına Epic Games desteğini alan Keelworks'ün ilk oyunu olacak olan CYGNI: All Guns Blazing 2021 yılında PC, daha sonra da Xbox One, PlayStation 4 ve yeni nesil konsollar için çıkacak.

Fragmanının da oldukça ilgi çekici olduğunu söyleyebilirim, zaten shoot 'em up sevdiğim türlerdendir:

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum