İki Yeni Doctor Who Oyunu Geliştiriliyor

VR oyunu ile üçleme olacaklarmış

Doctor Who: The Edge of Time VR oyunun geliştiricisi Maze Theory, devam oyunları üzerinde çalışmaktaymış. Ancak bu seferki oyunlar VR için değil; PC, konsollar ve mobil platformlara çıkacak. Konsol cephesinde hem Xbox One ve PS4 hem de Xbox Series X ve PS5 için çıkış yapması planlanıyor.

Yapılan açıklamada; “Doctor Who markasının önümüzdeki yılın başında çıkacak bir PS, Xbox, PC ve Switch oyunu ve mobil platformlara çıkacak bir korku/bilim-kurgu oyunu ile genişletilmesi planlanıyor. Bu oyunlar Kasım 2019’da çıkan Doctor Who: The Edge of Time VR ile birlikte bir üçlemeyi oluşturacaklar” denilmekte.

Açıklama metninde; yeni maceralar, yeni oyun mekanikleri, ilgi çekici alt hikayeler, ürkütücü Weeping Angels, Dalek’ler ve TARDIS gibi ikonik özelliklerden de bahsediliyor.

Üçlemenin bu şekilde oluşturulmasının ne kadar doğru ne kadar yanlış bir karar olduğunu önümüzdeki yıl göreceğiz. Sonuçta her bir oyunu ayrı kategorilerde / platformlarda çıkarıp bir üçleme yapmak belirsizliğe de kapı aralıyor. Ama bir yandan da güzel bir yanı var; hangi platformda oyun oynuyor olursak olalım bizleri bekleyen bir Doctor Who oyunu olacak, fena mı :)

YORUMLAR
Parolamı Unuttum