İki Yeni Tansformers Filmi Yolda

Oyuncakçılara gün doğdu

2007 yılında Paramount Stüdyoları ile Hasbro büyük bütçeli Transformers filmleriyle karşımıza çıktı. Yönetmenliğini Michael Bay'ın yaptığı film kadrosunda Shia LeBeouf ve Megan Fox gibi isimleri barındırıyordu. Sonrasında 2009, 2011, 2014 ve 2017 de bu serinin devam filmlerini izledik. Tabii özellikle Michael Bay'in yönetmenlik tarzı ve bolca patlamalar eşliğinde geçen 5 film hayranları tam anlamıyla mutlu etmeyi başaramadı. 

Şimdi ufukta Transformers filmleri için yeni bir dönem gözüküyor. Variety ve The Hollywood Reporter'ın haberlerine göre Hasbro ve Paramount Stüdyoları iki yeni film için anlaşmaya varmış. Bu anlaşmanın amacı "Transformers Evreni'ni genişletmek" olacakmış. Bu filmlerden ilkinin senaryosu daha önce Army of the Dead'i de yazmış olan ve John Wick 3'te de görev almış Joby Harold tarafından yazılacak. Diğer film ise The Amazing Spider-Man 1/2 ve Zodiac filmlerinde de görev almış olan James Vanderbilt tarafından kaleme alınacak. 

Yeni filmlerin çok sayıda farklı hikaye çizgilerini işleyeceği de gelen haberler arasında. Vanderbilt'in yazacağı senaryo oldukça ilginç gözüküyor. Beast Wars'ı konu alacak olan filmde robotların araba yerine hayvanların şekline girdiği bir hikaye bizleri bekliyor olacak. Joby Harold'un yazacağı hikaye ise henüz netlik kazanmadı. Ancak bu hikayeyle birlikte de Transformers filmlerine yeniden başlanabileceği konuşuluyor. Özellikle 2018 yılında vizyona giren ve bir yan film olan Bumblebee'nin büyük beğeni toplaması Hasbro ve stüdyoyu yeni filmler konusunda teşvik etmiş gibi gözüküyor. İki filmin de vizyon tarihi henüz belli değil.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum