İkinci Bir Peaky Blinders Oyunu Daha Yolda

Daha ilkini görmeden

BBC 2'nin popüler dönem dizilerinden Peaky Blinders'ın oyununun yapılmakta olduğu haberini vermiştik bundan bir ay kadar önce. O oyunu Curve Digital ve FuturLab birlikte geliştiriyorlardı ancak sonrasında oyuna dair yeni bir haber gelmedi. Biz o oyunu bekleyeduralım, ikinci bir Peaky Blinders oyununun daha geliştirilmekte olduğunu öğrendik. Bu ikinci oyun Maze Theory tarafından geliştiriliyor ve VR cihazlara çıkış yapması planlanıyor.

Maze Theory henüz bu ay başında kurulan kurulan yeni bir stüdyo. Stüdyonun başında Activision'ın Avrupa ayağının yaratılmasında başrolü oynayan Geoff Heath bulunuyor ki kendisi 40 yılı aşkın süredir bu sektörün içinde. Stüdyonun kurucu ortağı ise PlayStation'da pazarlama direktörü olarak çalışan, PlayStation 3 ve PlayStation Network'ün Avrupa'da yayınlanmasında büyük katkıları olan Mark Hardy. Maze Theory "son teknoloji ürünü yapay zeka performans teknolojilerini" kullanarak Peaky Blinders'ı hayata geçirecekmiş. Oyundaki tüm karakterler oyuncuların mimiklerine, hareketlerine, seslerine ve vücut diline uygun tepkiler verecek ve aynı gerçek insan gibi davranacaklarmış.

Duyuruya eşlik eden bültende "Small Heath'teki ikonik mekanları gezin, yeni ve tanıdık karakterlerle yüz yüze gelin, The Garrison'da İrlanda viskisiyle dolu sanal bardağınızı şerefe kaldırın" diyor :)

Peaky Blinders'ın bu yeni oyunu, tüm VR platformlarında 2020 yılının bahar aylarında çıkacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum