Ikumi Nakamura, Okami’nin Devam Oyununu Yapmak İstiyor

Nakamura, eski ekibi toplamak niyetinde.

Geçtiğimiz yıl E3’te programa renk katan isimlerden birisi de hiç şüphesiz Ikumi Nakamura idi. Ghostwire: Tokyo’nun kreatif direktörü olarak sahneye çıkmış ve yüzlerimizde tebessümler oluşturan sempatik sunumuyla akıllarımıza kazınmıştı. Takip eden dönemde Ghostwire: Tokyo ekibinden ayrılması bir hayal kırıklığı oluşturmadı değil. Ama yeni haberler boşluğu güzel doldurmak istediğine işaret ediyor.

Nakamura, IGN Japan ile düzenlediği soru-cevap yayınında ‘hayalindeki proje” sorulunca, Okami’nin devam oyununu yapmak istediğini, bunun için marka haklarını elinde bulunduran Capcom ile bir anlaşmaya varabileceğini umduğunu ve böyle bir imkân olursa ilk oyunu yapan ekibi tekrar bir araya getirmek niyetinde olduğunu söylüyor. Oyunu, ilk oyunun da yönetmeni olan Hideki Kamiya’nın yönetmesini istediğini özellikle vurguluyor.

Zaten ikili daha önce de böyle bir devam oyunu yapmak niyetinde olduklarını Nakamura'nın Twitter hesabından yaptıkları bir paylaşımla ifade etmişlerdi.

Yakın gelecekte bu konuda bir gelişme yaşanır mı bilinmez. Ama Nakamura bu konuda epey ısrarcı görünmekte. Umarım en kısa sürede Capcom ile anlaşma fırsatı bulurlar ve biz de güzel bir devam oyununa kavuşuruz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum