Take-Two GTA HD İle İlgili Olumsuz Düşünmüyor

Ya gelirlerse?

Take-Two’nun gerçekleşen hissedarlar toplantısı ve oradan çıkan bilgiler GTA’nın eski oyunlarını yeni nesil cihazlarda (ve elden geçmiş olarak PC’de) görmek isteyen oyunculara az da olsa umut ışığı sağlıyor.

Çünkü GTA 5’in 34 milyon sattığının açıklamasını yapan Take-Two CEA’su Strauss Zelnick, markalarına dair yeni paket fikirlerini hiçbir zaman tümüyle elemediklerini söyledi.

“Her yıl rakiplerimiz ellerindeki fikri mülklerin yenilenmiş hallerini ya da yeni parçalarını yayınlıyorlar. Bazen de gerçekleşen platform değişimlerinde eski nesilde olan bir ürünü gelecek nesilde görüyoruz. Biz de bu fikri asla yoksaymıyoruz.”

Tabii bu net bir GTA HD bildirisi değil ama ilerleyen zamanlarda eski GTA’ların ya da Red Dead Redemption’ın elden geçerek PS4, Xbox One ve modern PC’lere gelmesi ihtimalini canlı tutuyor.

Bunun dışında Zelnick, GTA 5’in neden PC’ye geç geldiği sorusuna da cevap verdi.

“Ne zaman bir oyunu ötelesek, cevap genelde hep aynı olur. O da oyunun olması gerektiği seviyeye gelebilmesi için daha fazla geliştirme süresine ihtiyaç duymasıdır. Piyasadaki en yüksek Metacritic ortalamasına sahip firmayız ve bu gelirimizle, o da doğal olarak kârlılığımızla bağlantılı.”

Elimizde olan en net GTA oyunumuz GTA 5 18 Kasım’da PS4 ve Xbox One’a, 27 Ocak 2015’te de PC platformuna çıkacak. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum