Immortals: Fenyx Rising - Myths of the Eastern Realm Ay Sonunda Çıkıyor

Fazla beklememiz gerekmeyecek

Immortals: Fenyx Rising'in Myths of the Eastern Realm DLC'sinin çıkış tarihi açıklandı, bu yeni bölümü oynamak için çok fazla beklememiz gerekmeyecek. Ubisoft'un Yunan mitolojisini konu alan oyunu Immortals: Fenyx Rising'in ikinci DLC'si, 25 Mart'ta PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series ve Switch için çıkacak.

Bu DLC'nin en önemli özelliği Yunan mitolojisinden uzaklaşacak olmamız, DLC'nin teması Çin mitolojisi. Başrolünde de Fenyx değil yeni bir kahraman olan Ku bulunuyor. Bu DLC'nin geliştirme ekibinin başında ise Ubisoft'un Çin stüdyosu Chengdu bulunuyor, yani Çin mitolojisi hikayesini bizzat Çinli bir ekibin elinden oynayacağız.

Myths of the Eastern Realm DLC'si öncesinde oyuna eklenen yeni We Are Not Alone görevini tamamlayarak, ana oyunda kullanabileceğiniz 'ilgili temalı bir hediye' kazanabilirsiniz. Bu tamamen opsiyonel bir görev, DLC'ye sahip olsanız da olmasanız da oynayabiliyorsunuz.

Bu, Immortals: Fenyx Rising için planlanan üç DLC'den ikincisi olacak. Son DLC'nin ismi The Lost Gods ve o DLC'de de yine farklı bir kahramanla, Ash ile oynayacağız.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum