Immortals of Aveum, Temmuz Ayında Çıkacakmış

billbil-kun'dan al haberi

Ascendant Studios tarafından geliştirilen ve Electronic Arts tarafından EA Originals markası altında yayınlanacak olan Immortals of Aveum hakkında bugüne kadar 2022'de The Game Awards'ta gösterilen bir dakikalik video dışında herhangi bir bilgi alamamıştık. Şimdiyse ünlü sızıntıcı billbil-kun'dan dikkat çekici bir açıklama geldi ve kendisi oyunun 20 Temmuz 2023'te çıkacağını iddia etti.

billbil-kun son derece güvenilir bir isim, bu tweet'inde de "çıkabilir" veya "duyduğum kadarıyla çıkacakmış" gibi bir dil değil de doğrudan "çıkacak" demesi sahip olduğu bilgiye ne kadar güvendiğinin bir göstergesi.

Immortals of Aveum, Electronic Arts web sitesindeki sayfasına göreDead Space ve Call of Duty'nin yaratıcılarından gelen bir oyun. Gerçekten de Ascendant CEO'su ve oyunun yönetmeni Bret Robbins son derece tanıdık bir isim, kendisini Visceral Games ve Sledgehammer Games'ten biliyoruz.

Immortals of Aveum PC, PS5 ve Xbox Series için çıkacak. Eğer billbil-kun'un bu iddiası da gerçek çıkacaksa o zaman yakın bir zamanda oyunun resmi fragmanını da görebileceğiz demektir.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum