Infinite Warfare'in Yeni Modunda El Hareketiyle Düşman Öldürüyoruz

En kısa zamanda tekrar karşılaşmak dileğiyle

Infinite Warfare'e bu haftasonu çok ilginç bir mod eklenmişti. Bu mod her ne kadar süre-sınırlı olsa ve yalnızca üç gün boyunca aktif kalsa da o kadar güzel tepkiler aldı ki zaman zaman karşımıza çıkarsa (hatta kalıcı olarak eklenirse) şaşırmamak lazım. Modun ismi Gesture Warfare ve bu mod sayesinde el hareketlerini kullanarak düşman öldürmenin ne kadar keyifli olabileceğini görmüş olduk. Ne yani, siz hiç karşınızdakinin kafasını bir oyuncakmış gibi iki parmak hareketiyle ezmenin nasıl bir şey olacağını düşünmemiş miydiniz?

Bu modda dokuz farklı el hareketi mevcuttu ve bunların tümü de isimlerine yakışan farklı ölüm animasyonlarına sahipti: Head Crush, Bang Bang, Boom, You’re Dead, Crush, Jackal Toy, R-C8 Toy, Light It Up, Flick. Her oyuncuya oyunun başında bu dokuz el hareketi rasgele sıralanmış biçimde veriliyor ve o an sıradaki el hareketiyle birini öldürdüğünüzde bir sonraki el hareketine geçiliyor. Aynı Gun Game gibi yani.

Bu modda el hareketlerine ek olarak normal silahları da kullanabiliyorsunuz çünkü Infinity Ward oyuncuları kısıtlamak değil, diledikleri gibi oynamalarını sağlamak istediklerini söylüyor. Ama şimdi çakmağı çekip düşmanı ateşe vermek veya robotla uzaktan havaya uçurmak varken kim klişe silahları kullanır ki?

Dediğim gibi bu mod yalnızca sınırlı bir süre için aktif oldu ama oyunun mod listesine eklendiğine göre zaman zaman karşımıza çıkmasını bekleyebiliriz (bir nevi Hearthstone'daki Tavern Brawl seçenekleri gibi). Öyle bir durumda bu eğlenceyi kaçırmamanızı ve düşmanlarınızı bir fiske darbesiyle havaya uçurmanın keyfini yaşamanızı öneririm.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum