Injustice 2'den Yeni Hikaye Fragmanı - Superman Mevzuya Girdi

Batman ve Superman bir kez daha karşı karşıya!

 Injustice 2, gümbür gümbür geliyor. Shattered Alliances Part 2 isimli fragman ile birlikte Superman'i kafesinden çıkmış ve aksiyon dolu sahnelerde gördük sonunda.

Injustice 2'de neler göreceğimizin habercisi olan bu hikaye fragmanında Batman'in Brainiac'ın gelişine rağmen ellerindeki en büyük silah olan Superman'i kullanmamak için direnmesini izledik. Ancak bir noktada, bir şekilde Superman serbest kalmış ve olay dönüp dolaşıp bu ikili arasında bir savaşa dönüşeceğe benziyor. Aynı zamanda ön sipariş bonusu olarak gelen Darkseid'ın da hikayede bir yeri olabilir gibi gözüküyor, ama bununla ilgili hala net bir bilgi bulunmuyor.

injustice-2-tum-karakterler

> Injustice 2 Sunar - DC'nin En Güçlü Kadınları

NetherRealm Studios, ilk oyunun üstüne ne gibi yenilikler koydu bilemiyoruz ancak yine DC hayranlarını tatmin edecek bir oyun yolda diyebiliriz. Umarım bizi şaşırtacak bazı yenilikler de olur tabii. NetherRealm'in iki tane de sanat çalışması yayımladığını hatırlatayım. Görsellerin tam haline ulaşmak için üzerlerine tıklamanız yeterli. 

INJ2 Batman Artwork INJ2 Superman Artwork

Injustice 2'nin üç farklı sürümünün satışa sunulacağını da hatırlatayım. Bu sürümler Standart, Digital Deluxe ve Ultimate olarak belirlendi. Oyun 19 Mayıs 2017'de PlayStation 4 ve Xbox One için çıkış yapacak.

injustice-pre-order

YORUMLAR
Parolamı Unuttum