Injustice 2 - Robin'den Oynanış Videosu Geldi

Bir numaralı 'sidekick' aksiyonda

 Injustice 2'nin oynanabilir karakterlerinden Robin'in videosu da sonunda yayımlandı.

Videodaki Robin, Batman'in Talia'dan oğlu olan Damian Wayne olarak karşımıza çıkıyor. Videoda Batman ile aralarında geçen kısa baba-oğul muhabbeti ve kılıç kullanımıyla bu arkadaşın Damian olduğundan eminiz. Videoda Robin'in tıpkı çizgi romanlarda olduğu gibi çevik ve hızlı bir oyun stili olduğunu görüyoruz. Aynı zamanda normal ataklarının neredeyse tamamını kılıcıyla yapıyor. Özel hareketlerinin de çoğunda kılıcını ve diğer gadgetlarını kullanmaktan çekinmiyor. 

Videoda Batman'in bir önceki hikayede yaşanan olaylardan dolayı Damian'ı affetmediğini de görüyoruz. Neticede o evrende, Batman'in manevi oğlu Dick Grayson'ın ölümüne asıl oğlu Damian Wayne sebep olmuştu. Damian hapisten nasıl kaçtı veya kaçırıldı bunu bilmiyoruz ancak ikili  bir kez daha karşı karşıya gelecek gibi gözüküyor.

injustice-2-tum-karakterler

17 Ocak'ta oyunun hikaye fragmanı yayımlanmış ve yüreklerimizi hoplatmıştı. Şu ana kadar duyurulan oynanabilir karakterlerin listesi ise şu şekilde; Aquaman, Atrocitus, Batman, Blue Beetle, Deadshot, Flash, Gorilla Grodd, Harley Quinn, Supergirl, Superman & Wonder Woman.

Bu karakterlere ek olarak Darkseid da ön sipariş bonusu olarak oynanabilir karakterler arasındaki yerini aldı. Injustice 2 PlayStation 4 ve Xbox One için 16 Mayıs 2017 tarihinde piyasaya sürülecek

YORUMLAR
Parolamı Unuttum