Injustice 2'nin Çizgi Roman Çıkış Tarihi Belli Oldu

İki oyun arasındaki zamanı konu alacak

 Injustice severlere güzel bir haberimiz var. Injustice 2'nin çıkış tarihinin belli olması ile birlikte 'The Injustice 2' çizgi romanının da ne zaman çıkacağı belli oldu.

DC'nin resmi kanalları aracılığıyla yaptığı duyuruda yeni çizgi roman serisinin 11 Nisan'da, dijital olarak başlayacağı açıklandı. Tıpkı ilk Injustice çizgi roman serisi gibi bu seri de salıdan salıya çıkacak. Çizgi romanı dijital olarak Comixology, iBooks, Kindle Store, Nook Store and ve DC Comics'in resmi aplikasyonundan satın alabilirsiniz. Tabii gerek dolar kuru gerekse eserin ingilizce olması sıkıntı yaratabilir. Bununla birlikte ilk Injustice serisi bir süre sonra Türkçe olarak da yayımlanmıştı. 

Çizgi romanın baskı versiyonu ise oyunun çıkışına doğru, mayıs ayında okurlarla buluşacak ve ayda iki defa basılacak. Injustice 2 #1'in kapak çalışmasını ise Bruno Redondo yaptı. Yeni serinin yazarlı koltuğunda ise Tom Taylor var. Bu ikiliye eski seriden de hatırladığımız Juan Albarran, Daniel Sampere ve Mike S. Miller da katıldı.

inj2-cover-color-1484889392948 610w

İlk Injustice çizgi roman serisi oyundan önceki dönemi ve Superman'in kahramandan diktatöre dönüşmesini konu almıştı. Yeni seri iki oyun arasındaki boşluğu anlatacak. Superman'in yokluğunda Batman'in dünyayı yeniden düzene sokma çalışmasını okuyacağız. Tabii bir şeyler ters gidecek ve Brainiac olaya dahil olacak. 

Injustice 2'nin ön sipariş bonusları yakın zamanda açıklandı. 17 Ocak'ta ise oyunun yürekleri hoplatan harika bir hikaye fragmanı yayımlandı. 

Oyun 16 Mayıs 2017'de PS 4 ve Xbox One için çıkacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum