İnternet Kafedeki Cinayeti Umursamadılar

Hayrete düşüren olay Tayvan’da bir internet kafede meydana geldi.

3 Nisanda Tayvan’ın Kaohsiung şehrinde 17 yaşındaki genç elini kolunu sallayarak bir internet kafeye girdi ve 22 yaşındaki bir erkeği “karpuz bıçağı” ile bıçaklayarak öldürdü.

Buraya kadar her şey normal (o nasıl normalse). Belki de kafanızda internet kafede çığlıkların yükseldiği, insanların panik içinde oraya buraya kaçtığı, hatta kafede o an bulunan bir iki Thai boksçusunun katilin ağzını burnunu kırdığı canlanmıştır.

Şaşırtıcı şekilde ne adam bıçaklanırken ne de bıçaklandıktan sonra kafenin büyük bir çoğunluğu istifini bozmayıp, olduğu yerde oturarak oyunlarına devam etti. Katil orada gerçek anlamda bir frag alırken, sanal frag’ini kaptırmak istemeyen oyuncular olaya herhangi bir müdahalede bulunmadı. Olaya en yakın olan kişiler ise kafa karışıklığı yüzünden olsa gerek katili sadece izlemekle yetinip, aralarından çekip gitmesine göz yumdular.

İnsanların korkudan dolayı müdahale edememesi anlaşılabilir bir durum sayılabilir, ama yerde hayatını kaybeden bir insan varken kılını kıpırdatmadan oyunlarına devam eden oyuncular  insanın tüylerini ürpertiyorlar. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum