İnternet Tarihinin En Efsane LAN Partisinin Belgeseli Geliyor

Tavana bantlanan arkadaşı hatırladınız mı?

Counter-Strike hepimizin hayatının bir dönemini işgal etmiş bir oyun. Kimilerimiz 1.5-1.6 dönemini gururla anıyor, kimilerimiz ise hala CS:GO oynayarak kültürü devam ettiriyoruz. Bu süre içerisinde hepimizin çılgın LAN partileri olmuş olsa da internet tarihine geçen "tavana bantlanan oyuncu" efsanesini unutmamak gerek.

Yukarıdaki fotoğrafı hatırlayanlarınız olacaktır. 2003 yılından beri internet üzerinde dolanan bu fotoğraf, bir dostumuzun CS LAN partisinde oyuna tavandan dahil olması ile ün yapmıştı. 2017 yılında Kotaku tarafından ulaşılan bu arkadaşın ismi ise Drew Purvis idi.

Drew Purvis ve ekibinin internet tarihinin önemli bir parçası olduğu ortada. Bu sebeple o geceyi anlatacak bir belgesel üzerinde çalışılmaya başlanmış. Adı Internet Legends: Duct-Taped Gamer olacak bu belgeselin henüz resmi bir çıkış tarihi olmasa da fragmanı yayınlandı.

Tyler Knowles tarafından yönetilecek belgeselin uzunluğu da henüz belli değil. Öte yandan olayın göbeğindeki Drew Purvis ve kendisini tavana bantlayan arkadaşı Brian Schaeffer bizi o efsanevi güne götürecek.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum