Invincible'ın Filminin Hazırlıkları Sürüyor

Önce animasyon sonra film

Robert Kirkman'ın başarılı çizgi roman serisi Invincible yaklaşık iki ay sonra ilk defa ekranlara taşınarak Amazon Prime üzerinden bir animasyon diziyle karşımıza çıkacak. Kendine has dünyası, bol vahşeti ve göndermeli karakterleriyle şahsen okuduğum en iyi serilerden birisi olan Invicible'ı izleyebilecek olmak oldukça heyecan verici. Amazon'da yayınlanacak dizinin yanı sıra Kirkman'ın bir de film projesi var, uzun zamandır bu filmden haber alamasak da başarılı yazar film için hazırlıkların sürdüğünü belirtti.

"Ortada halen çok fazla hazırlık işi var. Bu durum değişmedi sadece işi biraz ağırdan alıyoruz. Ancak şanslıyız ki Invincible için iki aşamalı bir plan geliştirebiliyoruz. Şu an için elimizde Amazon'daki çizgi dizi var ki kendisi çıkma arifesinde. Ayrıca Universal ile birlikte bir film serisi üzerinde çalışıyoruz. Bu projeye de Seth Rogen ve Evan Goldberg dahil olmuş durumda. Bu iki iş aynı anda devam ediyor (Spider-Man çizgi dizisi ve Spider-Man filmleri gibi), bence iyi bir iş yapıyoruz." diyen Kirkman filmin ve animasyonun birbirini etkilemeyeceğini söyledi.

Çizgi diziyle filmler arasında çok ciddi farklar olacağını da söyleyen Kirkman "İnsanlar bu ikisini kolaylıkla birbirinden ayırabilecek. Yapmak istediğimiz şey ikisinin aynı anda var olması ve birbirine destek olması" dedi. 26 Mart günü Amazon Prime üzerinden yayın hayatına başlayacak olan Invincible çizgi dizisinin yayınlanan ilk fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz. Seslendirmen kadrosunda J.K. Simmons'un da yer aldığı bu seri ekranlardaki Invincible döneminin de başlangıcı olacak. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum