inXile, World of Warcraft'ın Eski Baş Yapımcısını Kaptı

MS stüdyoları güçleniyor

Microsoft'un sahibi olduğu stüdyolardan inXile Entertainment, önemli bir ismi kadrosuna kattığını duyurdu. Brian Fargo'nun önderliğinde şu aralar Wasteland 3 üzerinde çalışan inXile, 10 yılı aşkın süre Blizzard'da görev yapmış olan, World of Warcraft'ın eski baş yapımcısı Ray Cobo'nun stüdyoya İdari Yapımcı olarak katıldığını açıkladı.

inXile başkanı Chris Keenan, Microsoft tarafından satın alınmalarının kendilerini maddi açıdan oldukça rahatlattığını ve bu sayede önemli isimleri bünyelerine katabildiklerini belirtirken Ray'in engin deneyiminin büyümekte olan stüdyoları için büyük avantaj sağlayacağını söylemiş.

Ray Cobo da devasa bir online dünya üzerinde yıllarca çalıştıktan sonra deneyimlerini inXile'a ün kazandıran odaklı ve karmaşık RPG deneyimlerine taşıyacağı için oldukça heyecanlı olduğunu söylüyor. Ray Cobo muhtemelen Wasteland 3'e de katkıda bulunacaktır ama asıl inXile'ın bundan sonra üzerinde çalışacağı oyunlarda etkisini görürüz diye tahmin ediyorum.

X019, 14 Kasım - 16 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek ve belki de burada yeni bir oyunun duyurusunu da alabiliriz, belli mi olur?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum