IO Interactive, Hitman 3 Çalışmalarına Başlamış

Bölümler halinde yayınlanabilir…

IO Interactive, Hitman 3 için çalışmalara başlamış. Üstelik tek proje de bu değilmiş, yeni bir marka üzerinde de çalışmaları varmış.

Noclip adlı YouTube kanalında IO Interactive ve Hitman serisi üzerine bir belgesel yayınlandı. Dilerseniz 40 dakikalık bu belgeselin tamamını aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz. Belgeselde, serinin geçmişi ve geleceği ile ilgili paylaşımlar yapılmış. Buna göre ekip serideki yeni oyun için çalışmalara tam gaz başlamış durumda. Ve yine paylaşılan bilgilere göre, Hitman 2 ile terkedilen bölümler halinde yayınlama tercihine geri dönülmüş olabilir.


Serinin yeniden başladığı 2016 yapımı Hitman bölümler halinde çıkmış ve bu genel olarak eleştirilen bir uygulama olmuştu. Nitekim, bu geri dönüşü göz önünde bulundurup Hitman 2’yi tek seferde çıkarmayı tercih etmişlerdi. Bu konuda neden tekrar fikir değişikliğine gidildiğini bilemiyoruz. Tabii bunun kesin bir bilgi olmadığını da göz önünde bulundurmak lazım.

Belgeselde verilen bir diğer bilgi de IO Interactive’in tamamen yeni bir oyun üzerinde çalıştığı yönündeki bilgi. Hitman serisinden farklı olan bu oyunla birlikte IO Interactive tarafından oyuncuların beğenisine sunulan fikrimülk sayısı beşe çıkacak.

IO Interactive CEO’su Hakan Abrak, “Halen büyük oranda bağımsız bir stüdyoyuz. Yeni şeyler için heyecanlıyız. Yeni fikrimülkler üzerinde çalışabiliriz. Hitman dünyasını geliştirmenin, büyütmenin yanında yeni markalar da geliştirmek için sabırsızlanıyoruz” şeklinde bir yorumda bulunuyor videoda.

Gerek yeni Hitman oyunu gerekse bu yeni fikri mülk ile ilgili çalışmaların ne aşamada olduğu, bu oyunları ne zaman görebileceğimiz gibi bilgiler paylaşılmamış. Yakın bir dönemde olmayacağı anlaşılıyor. Bakalım duyurular için ne kadar beklememiz gerekecek.

YORUMLAR
skyfall
31 Temmuz 2019 12:15

Bunca senedir yeni bir Freedom Fighters oyunu bekliyoruz be vicdansızlar. Artık Hitman serisini bir dinlendirmeye alın da, yeni bir Freedom Fighters görelim. 

Ghost AssassiN
skyfall
31 Temmuz 2019 23:11

Aynen ya ne oyundu Freedom Fighter.Belki zamanında oynadığım en sürükleyici, tatiksel oyundu.Belki o zamanki yaşımdan dolayıdır biraz da zorlayıcıydı ama tatlı bir zorlayıcı.O yanımızdaki adamlara emir verme-yönlendirme mekanikleri olsun, ilerleyiş tarzı olsun yeni nesil oyunlardan hep istediğim bir özellikti.

RainbowSix: Vegas 2, Ghost Recon: Future Soldier, Kane and Lynch: Dead Man, Conflict Denied Ops, Raven Squad gibi oyunlar her ne kadar eski de olsa bu ruha sahip oyunlardı.Ama maalesef yeni nesilde bu mekaniğe sahip oyunlar bir türlü çıkmıyor.Ne Kane and Lynch 2'de ne de R6: Siege bu var.Siege'den önce Patriots diye bir şey yapacaklardı ama iptal etti kör olasıcılar.

 


sSnake
31 Temmuz 2019 09:36

Oyunun üçüncü kısmında artık bir İstanbul bölümü görelim ey Hakan Abrak!

Parolamı Unuttum