İptal Edilen Prince of Persia Oyununun Görüntüleri Herkesi Şaşırttı

Bunca sene nasıl gizli kaldıysa

Geçen gün size Ubisoft'un Prince of Persia 6 ismi için alan tescili yaptığı haberini vermiştik. Çoğu kişi bunun yeni oyuna hazırlık olduğunu düşünürken dün son derece ilginç bir gelişme yaşandı ve iptal edilen bir Prince of Persia oyununun görüntüleri ortaya çıktı.

Aslında "ortaya çıktı" demek de yanlış, "fark edildi" desem daha doğru olur. Çünkü söz konusu oyunun görüntüleri neredeyse 8 yıldır YouTube'da duruyormuş! 1 Mart 2012 tarihinde yüklenen video resmen kimseciklerin ilgisini çekmemiş, ta ki dün birileri bunu fark edip yaymaya başlayana kadar.

Prince of Persia Redemption ismindeki bu oyun Ubisoft'un 2010'un başlarında üzerinde çalıştığı Prince of Persia oyunu ve kendisi 2011 yılında iptal edilmiş. Bu görüntülerin bir hayran yapımı olmadığını Ubisoft'un eski teknik asistanlarından, grafik tasarımcısı Andre Belleau da teyit etti. Prince of Persia Redemption, seriyi reboot edecek bir oyun olacakmış ve iptal sebebi de bilinmiyor. O dönem PC, PS3 ve X360 için planlanan oyun sonrasında Assassin's Creed 3 ekibine de ilham kaynağı olmuş.

Belki bu görüntülerin yayılmasının ardından Ubisoft oyunu neden iptal etmiş olduğunu da açıklar.

YORUMLAR
Kutsikome
7 Mayıs 2020 16:58

Şu an izleyince zaten o zaman olan beklenti neydi ki? Haberde 2010 yılında üzerinde çalışılmaya başlanan bir oyun olduğu söyleniyor şahsen o zaman ki grafiklere/oynanışa/mekaniklere göre değerlendirilmeli diye düşünüyorum. Bana direkt PSP tabanlı dönemin(Dante's Inferno/Assasin's Creed vb.) grafiklerinin bir üst seviyesini hatırlattı. Hala isim hakları ubi'nin elinde illa ki ileride Splinter Cell gibi bu oyunun da devam oyunlarını göreceğimize inancım tam.

Feyling
7 Mayıs 2020 15:42

God damned Ubisoft. Tamam oynanış aşırı kurgulanmış, ana karakter basic chad ama insan üzülmeden edemiyor.

Parolamı Unuttum