Iron Man'i Spider-Man: Homecoming'de Görecek miyiz?

Robert Downey Jr. yeni Spider-Man filminde olacak mı?

Marvel Sinematik Evreni'nde Iron Man/Tony Stark'ı canlandıran ve artık milyonların sevgilisi haline gelen Robert Downey Jr, 2017'de vizyona girecek olan Spider-Man: Homecoming filmi için heyecan verici bir açıklamada bulundu. 

Jimmy Kimmel'ın şovuna katılan RDJ, kendisine yöneltilen "Iron Man, yeni Spider-Man filminde yer alacak mı?" sorusuna kısa ve net bir yanıt verdi: "Belki filmde oynarım. Daha bir kontrat imzalamadık". Kimmel'ın programında Spider-Man'i öve öve bitiremeyen ünlü aktör, filmde yer almak istediğini ve Spider-Man'in Marvel'ın en ilginç karakterlerinden biri olduğunu söyledi.

Marvel Sinematik Evreni'nin ana sorumlusu Kevin Feige de yakın zamanda yaptığı bir açıklamada Captain America, Iron Man ve bazı diğer İntikamcılar'ın Spider-Man'in solo filminde yer alabileceğini söylemişti. Yani heyecanlanmamak elde değil. Marvel heyecan fırtınası yaratmayı çok iyi başarıyor.

Burada bir noktaya da dikkat çekmek gerekli. Kevin Feige, Captain America'nın da senaryoya dahil olabileceğini söyledi, ancak Chris Evans'ın Marvel'ın geleceğe dönük projelerinde yer almayacağını biliyoruz, en azından şu an için durum bu. Civil War'da da bazı önemli olaylar olmasını bekliyoruz. Bu da bize Spider-Man: Homecoming'in yakın geçmişte işlenen bir hikaye olduğunu gösteriyor olabilir. Tabii bu kısım tamamen benim varsayımım. 

Ha bir de Robert Downey Jr. son Avengers filminin setinden bir şey çalmış. Age of Ultron filmindeki Avengers Binası'nın dev A'sı RDJ'in evindeymiş. Eh şaşırtmadı. Tam Tony Stark/Robert Downey Jr. tadında bir hareket. 

Spider-Man: Homecoming 7 Temmuz 2017'de ekranlarla buluşacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum