İsmi Sızdırılan Ghost Recon: Breakpoint Bugün Duyurulacak

Bu akşam 21:30'ta yeni Ghost Recon'u göreceğiz

Ubisoft yeni Tom Clancy oyununu bugün duyuracak ama her zaman olduğu gibi yine duyuru öncesinde sızıntılar yaşandı ve böylece oyunun isminin Breakpoint olduğunu öğrenmiş olduk. Bu yalnızca yeni bir Tom Clancy oyunu olmakla kalmıyor, Ghost Recon serisine de yeni bir oyun gelmiş oluyor. Ubisoft oyunun resmi duyusunu Türkiye saatiyle bu akşam 21:30'da yapacak.

Bu seferki sızıntı öyle rasgele bir kaynaktan da değil üstelik, Ubisoft mağazası yanlışlıkla oyunun görselini erkenden yayına alınca sürpriz de bozulmuş oldu. Yine klasik olarak görsel hemen kaldırıldı ama çoktan internet ortamlarına düşmüştü bile. Görselde oyunun Collector's Edition versiyonu görünüyor ve bu versiyonda elinde iki silah olan kapşonlu bir karakter figürü de görüyoruz.

Ubisoft North America YouTube kanalı da duyuru yayınını hatırlatmak üzere şimdiden sabit görselle yayın videosunu başlattı ve aşağıda da göreceğiniz gibi oyundan "Operation Greenstone" diye bahsediliyor. Burada da yine üstteki görselde görünen karakteri görüyoruz, elinde Cole D. Walker künyesi var. Bu karakter geçtiğimiz günlerde Ghost Recon Wildlands'e eklenen, The Punisher'ın yıldızı Jon Bernthal'ın canlandırdığı yeni Ghost lideri.

YORUMLAR
Mehmet
9 Mayıs 2019 18:37

Ghost Recon Wildlands aşırı tekrara binmiş bir oyun olsa da, ben aslında baya eğlenmiştim başlarda. Çok büyük Bolivya haritası baya sarmıştı. eğer bu oyunda araba sürüş mekaniklerini düzeltip, görevlerde çeşitliliği arttırırlarsa fena olmaz.

SKYXEM
Mehmet
9 Mayıs 2019 20:09

Ubi hatalarından ders çıkarmayı biliyor. Wildlands zamanında biraz kötü eleştirildiği için bunun üstüne düşerler.


Parolamı Unuttum