It: Chapter Two'nun İlk Yorumları Twitter'a Düştü

Bu sefer korkutmamış

Stephen King'in efsane kitabı It'nin yeni uyarlamasının ilk filmini 2017 yılında izlemiştik. Serinin devam filmi ise Eylül ayında vizyona girecek. Filmin ön gösterimi Amerika'da yapılmış, basından bilinen isimler filmi izlemiş. It: Chapter Two için genel ilk yorumlar ise biraz korkutucu. Yani film korkutucu değil, filmin yorumları korkutucu, görünüşe göre film bu kez çoğunluğu tatmin etmeyi başaramayacak. 

Cinema Snopes: IT: Chapter Two'yu izledim ve görünüşe göre problemler de tıpkı çocuklar gibi büyümüş. Bu marka asla Pennywise'ın neler yapabileceği ve yapamayacağı konusunda kurallar belirlemiyor. Ayrıca onu nasıl devireceklerinin hiçbir mantıklı yanı yok. Filmde hiç gerilim yoktu. Ancak Hader ve Ransone oldukça iyilerdi. 


Scott Menzel (We Live Entertainment): It: Chapter Two kesinlikle yılın en büyük hayal kırıklığı, oldukça sıkıcı ve şişkin bir karmaşaydı. Film ilk filmi hatırlatmak üzerine çok zaman harcamış. Ancak birkaç iyi sahne de vardı. Filmin en büyük eksikliği gerilim ve korku kısmıydı. Oyuncu performansları ise oldukça karışık. 

Erik Davis (Fandango): It: Chapter Two ilk filme harika bir şekilde eşlik ediyor. Benzer bir enerji, harika bir uyumla birlikte korkuyla komedinin karışımı. İkinci film biraz daha ağır bir tonda ilerliyor, çocukluk travmasının üstüne gitmek ve onu devirmek için uğraşıyorlar. Filmin sonlarına doğru kesinlike gözlerim yaşardı. Bill Hader şahaneydi. 

Paul Shirey (Joblo): İşin sonunda bence insanlar hangi filmi daha çok beğendikleri konusunda bir çelişkiye düşecek. Ben ikisini de bir film olarak düşünmek istiyorum. Ve ikinci kısım tatmin edici ve duygusal açıdan sonuca bağlayan bir işti. Gördüğüm en iyi korku filmlerinden birisiydi. 

Steven Weintraub (Collider): It: Chapter Two, harika bir film. Yetişkin oyuncular gerçekten harika ve filmin eskiyle yeniyi harmanlama biçimini çok sevdim. Filmle ilgili çok fazla konuşmak istemiyorum çünkü çoğunuz gidip izleyeceksiniz. Filmde yer alan herkese tebrikler, oldukça başarılı bir iş çıkarmışlar.

Haleigh Foutch (Collider): It: Chapter Two, oldukça tutkulu ve beklentilerin ağırlığını tam anlamıyla kaldıramamış bir film. Fakat yine de iyi bir korku filmi. Geçmişte geçen kısımlar gerçekten çok çok iyi çalışmış. Ayrıca Bill Hader'ın her sahnesi olağanüstüydü. Tıpkı ondan beklediğimiz gibi. 

Peter Sciretta (SlashFilm): It: Chapter Two, muhtemelen ilk filmden daha korkunçtu. Kabuslarınıza girecek daha fazla Pennywise görüntüsü vardı. Fakat film bazı yerlerde kendine has cazibesini kaybediyor. Geçmiş ve şimdiki dönem arasında gidip gelirken kayboluyorsunuz. Yaklaşık üç saat süren film, bitmeyecek gibiydi. 

"O"nun devam filmiyle ilgili ilk yorumlar bu şekilde. Görünüşe bakılırsa eleştirmenler film hakkında karışık görüşlere sahip. Kimi kesim filmi oldukça korkunç ve güzel bulurken kimi kesim filmden sıkılmış ve beğenmemiş. Muhtemelen ilk film gibi ortalama bir devam filmi bizleri bekliyor. IT: Chapter Two ülkemizde 6 Eylül'de vizyona girecek. 
 

YORUMLAR
Ghost AssassiN
21 Ağustos 2019 21:02

Bir önceki de korkunç değildi ki! Ama yine de ben beğenerek izlemiştim.Gayet güzel işlenmiş bir hikayesi vardı.Zaten korku filmi meraklısı biri değildim.

zikinu
21 Ağustos 2019 13:40

İlki ortalama mıydı? Milletin dibi düşmemiş miydi ilk filme? 

Parolamı Unuttum