It Takes Two Da Film Olan Oyunlar Kervanına Katılıyor

Tek başınıza izleyebileceksiniz

Geçtiğimiz yılın en nevi şahsına münhasır oyunlarından It Takes Two özellikle çiftler için unutulmaz bir oyun deneyimi sunmuştu. Oyunun bu büyük başarısı Hollywood'un da gözünden kaçmadı ve It Takes Two filmi için hazırlıklar başladı. İlk olarak Variety'nin duyurduğu habere göre Sonic filminin de yapımcısı olan dj2 Entertainment şirketi It Takes Two'yu beyaz perdeye taşıyacak. Normal hayatlarında geçinemeyen bir çift olan Cody ve May'in hikayesi yaşayan bebeklere dönüşerek bambaşka bir hal almış ve günün sonunda aşkın gücü galip çıkmıştı. Ben ve nice bekar da oyuna uzaktan gıpta ile bakarak hayatına devam etmişti. 

Hazelight'ın kurucusu ve yaratıcı direktörü Josef Fares da bu birliktelikten dolayı çok mutlu. "It Takes Two'nun dünyasını ve senaryosunu yaratmak ben ve ekip için çok eğlenceli bir deneyimdi. Oyunun kuvvetli bir anlatımı olduğu için ve çok sayıda çılgın karakter ile bolca eğlenceli aksiyon sahneleri içerdiği için film veya televizyon uyarlaması için büyük bir potansiyel taşıyor." diyerek markasının ekrandaki geleceğinden umutla bahsetmiş. 

Geçtiğimiz yılın Mart ayında çıkış yapan oyun Ekim 2021 itibariyle üç milyonun üzerinde kopya satmayı başarmıştı. Ayrıca pek çok ödülü de cebine koyan It Takes Two benzer bir başarıyı beyaz perdede de yaşamak istiyor. dj2 cephesinden CEO Dmitri M. Johnson, "Tıpkı oyun dünyasının diğer paydaşları gibi Cody, May, Rose ve Dr. Hakim gibi nice karaktere karşı büyük bir aşk besliyoruz. Hazelight'un yarattığı dünyayı ve bu fantastik karakterleri sinemaya ve televizyona taşıyacağımız için çok heyecanlıyız." diyerek birlikteliği doğruladı.

Oyun uyarlamaları konusunda büyük bir atılım gösteren dj2 Sonic'in yanı sıra şu an Netflix için Tomb Raider anime serisinin de başında yer alıyor. Ayrıca Disco Elysium dizisi ve Sleeping Dogs filmi de şirketin gelecek planları arasında yer alıyor. Bu kadar oyun uyarlaması ekranlara taşınmaya hazırlanırken en büyük temennimiz kalitenin yükselmesi ve makus talihin kırılması yönünde. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum