Itch.io'nun Ukrayna Paketiyle 10$'a 991 Oyuna Sahip Olabilirsiniz

Bir yardım kampanyası daha

Itch.io, sosyal sorumluluk kampanyalarıyla da dikkat çeken bir dijital satış pazarı. Hatırlarsanız son olarak ABD’de başlayan ırkçılık karşıtı gösterilerle eş zamanlı olarak “Bundle for Racial Justice and Equality” paketi sunmuşlardı ve 1300’ü aşkın oyunu 5$ gibi bir fiyatla vermişlerdi. Bu kampanyada 5 milyon doların üzerinde gelir elde edilmişti.

Itch.io şimdi de içerisinde neredeyse bin oyun bulunan yeni bir koleksiyonu oyunculara sundu. Bu paketin ismi Bundle for Ukraine, bu sefer minimum bağış tutarı 10$ olarak belirlenmiş ve karşılığında da tam 991 oyuna sahip oluyorsunuz.

Pakette dikkat çeken isimler arasında Wandersong, Celeste, Baba Is You, Superhot, Towerfall Ascension, CrossCode, Gonner gibi oyunlar bulunuyor.

Sitenin verdiği bilgiye göre bu 1000 oyundan yaklaşık 600 tanesi daha önce büyük bir paket kapsamında hiç verilmemiş, yani daha önce aldığınız paketler varsa onlarda olmayan da yüzlerce oyuna sahip olacaksınız. Ayrıca paket içerisinde hiçbir "ücretsiz oyun" yer almıyor. Paketten elde edilen tüm gelir Uluslararası Tıp Derneği (bölgeye tıbbi yardım sağlıyor) ile Çocukların Sesi (çocukların savaş korkusu, travmatik davranuş bozukluğu gibi sorunlarla başa çıkmasına yardımcı olmak üzere kurulan Ukrayna merkezli bir organizasyon) arasında paylaştırılacak.

Paketin hedeflediği bağış miktarı 1 milyon dolar, şimdiden 400 bin doları geçmiş durumda. Kampanyada "imkanınız varsa daha yüksek bağış yapmanızı rica ederiz" notu da yer alıyor ama bizler için zaten 10$ bile yeterince büyük bir miktar :)

YORUMLAR
Parolamı Unuttum