Jagged Alliance 3'ün Çıkış Tarihi Belli Oldu

Belki yarından da yakın

Sıra tabanlı oyun denince türün öncülerinden biri olan Jagged Alliance'ı anmamak olmaz. İlk oyundan tam 25 yıl sonra bu seride yeni bir oyuna kavuşacağız. Jagged Alliance 3'ün geliştiricisi Haemimont Games ve yayıncısı THQ Nordic her ne kadar bu ikonik oyunlara dair anıları yad ettiklerini ama değişen zamana ayak uydurulması gerektiğini ve oyuncu kitlesinin artık farklı beklentileri olduğunu bildiklerini söylüyor. Ama bu demek değil ki Jagged Alliance 3 seriyi bu kadar iyi yapan şeyleri bir kenara bırakacak. Geliştiricisi Jagged Alliance 3'ün ismine layık bir devam oyunu olduğunu ve oyuncuları derin stratejik bir oynanışın beklediğini söylüyor. Ve artık bu oyuna kavuşacağımız tarih de belli: 14 Temmuz.

Geliştirici ekip çıkış tarihi duyurusuna ek olarak yepyeni bir fragman da paylaştı. Bu fragman sayesinde hem oynanışı görüyor, hem de çeşitli sorulara cevap buluyoruz. Taktiğe mi yoksa stratejiye mi odaklandı? Zanaat sistemi var mı? Hepsinin yanıtı bu yeni fragmanda.

Jagged Alliance 3 çıktıktan sonra geliştirici ekip bu sefer de oyunun mod desteğine yoğunlaşacak. Oyunun çıkışında temel mod desteği bulunacak, oyuncular silah istatistiklerini, zorluk seviyelerini değiştirebilecek, "isabet şansı" değerlerini bile göstermeyi tercih edebilecekler. Sonrasındaysa daha güçlü bir mod aracı yayınlanacak ve bu sayede yeni hikayeler, yeni düşmanlar yaratıp paylaşabileceksiniz.

Oyunun istek listenize eklemek isterseniz Steam sayfası şurada.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum