James Gunn, Guardians Of The Galaxy 3'ün 2021'i Es Geçeceğini Doğruladı

Geç olsun, güç olmasın

Üçüncü Guardians of the Galaxy filminin hazırlıklarına başlaması epey sancılı bir süreçten geçti. Neyse ki James Gunn yeniden yönetmen ve senarist koltuğuna oturdu ardından da ön hazırlıklar başladı. İşlerin başlangıcının aksaması filmin olası bir 2021 vizyon tarihini de ertelemiş oldu. Zaten salgın nedeniyle tüm takvimi kaydırmak zorunda kalan Marvel Stüdyoları için bu ertelenme pek de olumsuz sonuçlara yol açmadı.

Twitter üzerinden AMC'ye teşekkür eden Gunn "2021'den biraz sonraya kadar sinemalarda olmayacağız, tabii filmi bensiz çekmeye karar vermezlerse..." diyerek filmin 2021'den sonra vizyona gireceğini doğruladı. Zaten şu an için 2021 yılı içerisinde The Eternals, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings ve ismi açıklanmayan Spider-Man 3 filmlerini bulunduran MCU için yeni Galaksinin Koruyucuları filmine yer yok gibi gözüküyor. 

Guardians of the Galaxy vol. 3 için hayranlar şu an resmi bir vizyon tarihi bekliyor. James Gunn'ın diğer DC projesi The Suicide Squad filminin 6 Ağustos 2021'de vizyona gireceğini düşünürsek 2022'nin bahar/yaz dönemi ideal olur gibi gözüküyor. Tabii şu an için Marvel Sinematik Evreni'nin kozmik tarafında en önemli ekip olarak göze çarpan GotG'un sadece üçüncü filmi değil özellikle Captain Marvel 2 gibi diğer filmlerle de bağlantısı büyük merak konusu. 
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum