James Gunn'ın Çekeceği Suicide Squad, Tamamen Yeni Bir Film Olacak

Reboot üstüne reboot

DC'nin 2016 yılında çıkardığı ilk Suicide Squad filmi büyük eleştiriler almıştı. Fakat filmin Oscar ödülü var. Şaka değil, cidden var. Fakat bu Oscar ödülü de filmin makus tarihini değiştirmeyi başaramadı, çoğu eleştirmen tarafından Suicide Squad en kötü süper kahraman filmlerinden birisi. İşte bu duruma sünger çekmek isteyen DC, filmin başına James Gunn'ı getirdi. Daha önce gelen haberlerden Gunn'ın seriye bambaşka bir bakış açısı getireceğini biliyorduk.

Bu yeni bakış açısının detayları ortaya çıktı. Filmin yapımcısı Peter Safran yaptığı açıklamada filmin tamamen yeni bir film olacağını belirtti. Yani filmin ismi "Suicide Squad 2" değil, seriye reboot geliyor. "Öncelikle şunu sömylemem gerekiyor, filme Suicide Squad 2 demiyoruz. Çünkü bu film tamamen bir reboot olacak. Şu an için adı The Suicide Squad ve bence insanlar bu konu hakkında oldukça heyecanlı. James hakkında en sevdiğim şey hem DC hem de Marvel'a yönetmenlik yapıyor ve her zaman işi çizgi romanlarla bağlama konusunda çok özel bir bakış açısı var. Bu durum da süper kahraman hayranları için harika bir ortam hazırlıyor. Marvel ve DC arasında her zaman bir rekabet var ve bence bu durum biraz absürt. Burada herkes için yeterli yer var. Hem DC hem de Marvel hayranı olabilirsiniz bunlar zıt şeyler değil. " şeklinde konuşan Safran, artık filme Suicide Squad 2 demememiz konusunda bizi uyardı. Filmin resmi adı henüz belli olmadığı için, isim belli olana kadar "The Suicide Squad" demek en mantıklısı.

The Suicide Squad'ın Ağustos, 2021'de vizyona girmesi bekleniyor. Filmin senaristi ve yönetmeni James Gunn olacak. Deadshot rolünde ise Idris Elba'yı izleyeceğiz. Bunlar dışında henüz resmi bir casting açıklaması yok. Filmde yer alacak yeni karakterler de belli olmuşken, yakın süreçte filmin yeni oyuncularını da öğrenmeye başlarız.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum