James Gunn'ın Gidişiyle Birlikte Guardians of the Galaxy Vol. 3 Askıya Alındı

James Gunn'ın ahı tuttu herhalde

Önceki günlerde James Gunn'ın ekipten çıkartılmasıyla birlikte oldukça çalkantılı günler yaşayan Guardians of the Galaxy'nin sıradaki filminin gelip gelmeyeceği henüz meçhul. 

Hatırlarsanız geçmiş yıllarda attığı uygunsuz tweetleriyle gündeme bomba gibi düşen James Gunn'ın ekipten çıkarılması üzerine eski ekip arkadaşlarından destek mesajları yağmıştı. Disney'se tüm özürlerine rağmen Gunn'ın gözünün yaşına bakmamıştı. 

Bu haberlerin ardından söylenene göre Disney yeni bir yönetmen arayışına başladı; ancak bugünlerde kulağımıza çalınan haberlere göre işler pek de öyle yürümedi. THR tarafından paylaşılan habere göre normal şartlar altında 2019 yılında çalışmalarına başlanacak film, şimdilik rafa kaldırılmış. 

Attığı Tweetler Yüzünden Kovulan James Gunn İçin Geri Adım Atılmadı

James Gunn'ı Guardians of the Galaxy Vol. 3'te Göremeyeceğimiz Kesinleşti Gibi

Bununla birlikte bazı söylentiler James Gunn'ın senaryosunun - en azından bir kısmının - (bu da yüzsüzlük olmuş sanki) hala Disney ve Marvel tarafından kullanılacağını gösteriyor. Film eski seyrinde devam etmiş olsaydı sıradaki filmin 2020 yılında çıkacağı düşünülüyordu, ancak şu anda Guardians of the Galaxy Vol. 3'ün gelip gelmeyeceği bile belirsizliğini koruyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum