Jamie Foxx, Todd McFarlane'in Spawn Filminde Oynamakta Kararlı

McFarlane'in ikna kabiliyeti de çizim kabiliyeti kadar iyi

Çizgi roman dünyasında bağımsız, kendisine has kalabilen işler oldukça önemli. Bu bağımsız çizgi roman akımının en önemli öncülerinden birisi de hiç şüphesiz Todd McFarlane tarafından 1992 yılında ortaya çıkarılan Spawn serisi. Kendisine has karanlık dünyası, vahşi olaylardan hiç kaçınmayışı ve acayip karakterleriyle Spawn eşsiz bir olay. Tabii günümüzün en popüler olaylarından birisi de çizgi romanları, sinemaya uyarlamak. Todd McFarlane de bunu istiyor. Ancak bunu tamamen kendi kurallarıyla yapmanın peşinde.

Daha önce yaptığı açıklamalarda filmin senaristliğini ve yönetmenliğini kendisinin yapacağını açıklayan McFarlane, her fırsatta başrolün Jamie Foxx'a ait olduğunu belirtmekten de kaçınmıyor. Ancak filmle ilgili ciddi bütçe sıkıntıları devam ediyor ve McFarlane bu konuda da gerekirse Kickstarter başlatabileceğini söylemişti. Henüz filmle ilgili hiçbir somut adım yok ancak Jamie Foxx, halen filmde oynamakta kararlı. 2018 yılında Spawn rolü için "Yıllardır bu rolü kovalıyordum." diyen Foxx, sözünden dönmüyor. 

Son dönemde yaşanan gelişmeler ve McFarlane'in söylediği "Akademi ödüllü birisi ekibimizde yer alıyordu, ancak aramızdan ayrıldı." açıklaması Jamie Foxx olarak yorumlanmıştı. Ancak son gelen haberler bu ismin filmin senaristlerinden birisi olduğunu ve Jamie Foxx'un filmde kesinlikle yer alacağını doğruladı. Son olarak Just Mercy filminde rol alan Foxx'u bakalım ne zaman Spawn rolüyle izleyeceğiz? 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum