Janina Gavankar, Horizon Zero Dawn 2'nin Geliştirilmekte Olduğunu Ağzından Kaçırdı

Seslendirenden al haberi

Hafta sonu düzenlenen Star Wars Celebration yalnızca Star Wars ile ilgili haberler aldığımız bir etkinlik olmadı. Star Wars Battlefront II'de Iden Versio'yu seslendiren Janina Gavinkar (ki kendisi aynı zamanda Horizon Zero Dawn'ın The Frozen Wilds DLC'sinde de Tatai'yi canlandırmıştı) ile etkinlikte Iden Versio cosplayi yapan bir hayranı arasında ilginç bir diyalog gerçekleşti.

Cosplay sanatçısı, Gavinkar'a sırf onun için Horizon Zero Dawn oynamaya başladığını söylediğinde "İnanılmaz bir oyun ama devam oyununu görünceye kadar bekle. Bayılacaksın - bazı sırlar biliyorum! - bayılacaksın" şeklinde karşılık veren Gavinkar, böylece oyunun geliştirilmekte olduğunu da teyit etmiş oldu.

Elbette ki Horizon Zero Dawn'ın müthiş başarısını düşününce Guerilla Games'in devam oyunu üzerinde çalışıyor olduğu bilgisi çok da şaşırtıcı olmuyor. Bir çok ödül kazanan ve ilk bir yıl içerisinde 7.5 milyondan fazla satan oyun PS4'in en iyi exclusive oyunlarından biri olarak gösteriliyor.

Tabii Horizon Zero Dawn 2'nin büyük ihtimalle PlayStation 5'in çıkış oyunlarından biri olacağını tahmin edebiliriz. PlayStation 5'i 2020 yılında görmeyi umduğumuzu düşünürsek, Guerilla Games'in elinde Horizon Zero Dawn 2 için hala daha bir buçuk sene kadar bir vakit var demektir.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum