Jared Leto, Morbius'tan İlk Film Görüntüsünü Paylaştı

Vampirler yalnız gezer?!

Morbius the Living Vampire'ın çekimleri devam ediyor. Daniel Espinosa'nın yönetmenliğini yaptığı filmden ilk defa bir film içi görüntü paylaşıldı. Filmin başrol oyuncusu Jared Leto'nun Instagram hesabından paylaştığı görüntüde Dr. Michael Morbius'un yalnızlığı ön plana çıkıyor.

"Çünkü başka kimse bu yoldan yürümez.. Bu gölgeler diyarı, bedeli her ne olursa olsun gerekeni yapacağımız yer..." açıklamasıyla paylaşılan görselde, Morbius'u "kalabalık içerisindeki yalnız" rolünde görüyoruz. Venom filminin gişedeki başarısının ardından Sony'nin ortaya çıkardığı "Spider-Man olmayan Spider-Man Evreni" projesinin yeni filmi Morbius olacak.

Venom'un da yapımcılarından olan ve Morbius filminde de yer alan Avi Arad filmle ilgili verdiği röportajda, "Sadece onun nasıl gözüktüğünü görene kadar bekleyin, karaktere yaptığımız şeyleri çok seveceksiniz." diyerek karaktere yeni bir bakış açısı katacaklarını açıklamıştı. Filmle ilgili bir teaser fragman veya poster ise yakın zamanda gelir diye tahmin ediyorum.

Sony'nin 2020 yılına pek çok yeni Spider-Man içeriğiyle gireceğini biliyoruz. Morbius filmi de 31 Temmuz 2020'de vizyona girecek. Bakalım Venom'un ardından bir başka Spider-Verse karakteri Morbius da Sony'nin yüzünü güldürebilecek mi?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum