Jason Momoa Şimdi de Just Cause'un Filminde Başrolde

Bu sefer olacak mı? 

Square Enix'in popüler oyun serisi Just Cause, beyaz perdeye uyarlanacak ve filmin başrol oyuncusu da Khal Drogo olarak tanıdığımız Jason Momoa'dan başkası değil!

Aynı zamanda DC Sinematik Evreni'nde Aquaman'i oynayan başarılı oyuncu, oyun sektörüne de bir nevi adım attı diyebiliriz. Oyun uyarlamalarının genel olarak başarısız olduğunu düşünürsek Jason Momoa'nın bu kadar riskli bir yapıma evet demesi biraz şaşırtıcı geldi bana. Ancak güzel bir hikayeyi alıp üst seviyelere çekebilecek potansiyeli olduğu da ortada. Filmin yönetmenlik koltuğunda ise Brad Peyton var. Uyarlamanın senaristi ise John Collee'ye verildi. Momoa ve Peyton'ın daha önce Netflix'in Frontier projesinde birlikte çalıştığını da hatırlatalım. 

Filmin hikayesi hakkında çok fazla bilgi paylaşılmadı. Tıpkı oyundaki gibi filmde de Agency organizasyonundan Rico Rodriguez isimli bir ajan hikayenin merkezinde yer alıyor. Muhtemelen filmin bir noktasında Momoa'nın hayat vereceği Rico'nun vicdanı ile yaptığı iş ona bir iç çatışma yaşatacak. 

Just Cause'un film uyarlamasının dağıtım hakları ise Fox'ta bulunuyor. Square Enix tarafından yayınlanan oyunun geliştirici koltuğunda ise Avalanche Stüdyoları bulunuyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum